Hanan Hijabista Gallery - Instant Shawl Murah di SINI!

Hi semua,lama tak bersua.
kejap je masa berlalu, sekarang dah Ramadhan. tak lama nak raya.
macam mana Ramadhan kali ni? ok ke?
harapnya ok la kan... :)


tudung raya uolls dah beli?
ha, kalau y masih berkira-kira mana nak cari tudung raya ala retis, tapi harga mampu milik, 
HANAN HIJABISTA GALLERY ada untuk uolls. 


APA DIA HANAN HIJABISTA GALLERY tu?
sis is lupa sis pernah mention atau tak ngan uolls pasal insta shop kesayangan sis nie. tapi nak habaq mai nie, kalau uolls nak beli tudung, meh la jenguk insta shop sis. uolls p ja kat INSTAGRAM tu, search HANAN HIJABISTA GALLERY, tak pon uolls klik SINI.


kami menjual pelbagai design INSTANT SHAWL, SHAWL, BAWAL, SYRIA, & INNER pada harga mampu milik! range harga kami RM40 ke bawah. tak de y lebih dr range nie melainkan #owlbynd ORIGINAL. :) alau uolls rase NAELOFAR tu mahal beno, tapi teringin nak pakai, meh jenguk insta shop sis, kamijual yang clone jer, tapi kualiti insyallah tip top macam ori walaupon NO TAG ok! nie bukan kami memandai, tapi customer y inform sndr tau!

nie antara feedback dr customer kami, search jer #hananhijabistagallerycustomerfeedback
beratus keluar nanti.. :)

tapi, kalau uolls nak mencari yang ORI, kami ada ja juai. pernah dengar OWL BY ND? koleksi tudung by NORA DANISH. baru tak baru la dalam pasaran. sis authorized agent depa tau! harga 100% kami follow HQ. nak niaga kenalah amanah kan? tapi kalau uolls beli banyak2 dengan kami, insyaallah ada special gift menanti. :)


Alhamdulillah, sepanjang setahun lebih beroperasi, HANAN HIJABISTA GALLERY telah  menerima lebih dr 400 order, dan hampir kesemua oder selamat sampai ke tangan customer tersayang. syukur nikmat TUHAN.So, uolls jangan ragu-ragu lagi dengan kami. moh cepat visit our ig & pilih mana y korang suke!


korang tak de instagram? tak pe, bole jenguk fb page kami, www.facebook.com/hananhijabistagallery .. bole la belek2 mana y berkenan. :)
HAPPY SHOPPING Ladies!!


OFFICIAL IG: @hanan_hijabista_gallery
OFFICIAL PAGE: @hananhijabistagallery

Nota kaki: sekarang nie weolls tengah buat #rayasales tau! ada free gift menanti anda untuk pembelian 3pcs ke atas. jom cepat, pilih tudung kegemaran anda!


HUBUNGI TALIAN HOTLINE KAMI: 0135170354**
**SMS/WHATSAPP/TELEGRAM/PM shj!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pink Transparent Star